Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær fnyser av Liverpool-skryt

Ole Gunnar Solskjær kom indirekte med et lite stikk til rivalen, før lagene møtes i neste Premier League-kamp.

IKKE IMPONERT: Ole Gunnar Solskjær sikter stadig til at han leder et veldig ungt Manchester United-mannskap. Foto: REUTERS/Jon Super/NTB Scanpix
IKKE IMPONERT: Ole Gunnar Solskjær sikter stadig til at han leder et veldig ungt Manchester United-mannskap. Foto: REUTERS/Jon Super/NTB Scanpix Vis mer

Manchester United - Norwich 4-0

Ole Gunnar Solskjær fikk se United-mannskapet kjøre fullstendig over Norwich på Old Trafford tidligere i dag.

Etterpå kom nordmannen med det som kan tolkes som et stikk til Liverpool, samtidig som han hyllet sitt eget mannskap.

For Liverpool høstet mye skryt da Jürgen Klopp sendte ut et ungt og urutinert mannskap i FA-cupkampen mot Everton, som de røde vant 1-0, til tross for at de møtte et lag med flere etablerte stjerner.

Nathaniel Phillips (22), Neco Williams (18), Pedro Chirivella (22), Curtis Jones (18) og Harvey Elliott (16) var blant de mer ukjente A-lagsspillerne som fikk muligheten mot byrivalen.

- Alle babler

Solskjær virker ikke å være så imponert, da han snakket om sitt eget lags identitet og ujevnhet etter Norwich-kampen.

- Det er det som skjer når du har et ungt lag. Alle skryter av FA-cuplaget som Liverpool slo Everton med. Vårt lag i ligaen er ett år yngre i snitt, så det kommer til å være oppturer og nedturer, sier Solskjær til beIN Sports.

- Gradvis vil vi få disse erfaringene fra helga før møtet med City - det vil hjelpe disse guttene, sier Solskjær og legger til:

- De kan ikke forbedre seg om de ikke får disse erfaringene.

Snittalderen til laget Solskjær sendte ut mot Brighton i november var 23 år og 350 dager - ny rekord i Premier League denne sesongen. Snittalderen på trioen Anthony Martial, Marcus Rashford og Mason Greenwood - som scoret målene i kveld, er 21,3 år.

Liverpools lag mot Everton i FA-cupen hadde en snittalder på 24 år, med eldre spillere som James Milner (34) og Adrián (33) og Adam Lallana (31) til å trekke opp snittet.

Ungt lag

Manchester United har stadig brukt unggutter som Brandon Williams (19), Marcus Rashford (22), Daniel James (22), Aaron Wan-Bissaka (22) og Mason Greenwood (18), for å nevne noen, denne sesongen.

Og Manchester United, som er det eneste laget som har tatt poeng fra Liverpool i Premier League denne sesongen, kommer på besøk til Anfield neste søndag.

Fram til da kan det hende det blir sendt flere stikk mellom Solskjær og Klopp i pressen.