Solskjær forsterker stallen dagen før seriestart

Henter Tom Adeyemi.

CARDIFF-KLAR: Ole Gunnar Solskjær presenterte Tom Adeyemi som Cardiff-spiller på dagens pressekonferanse. Han sa samtidig at 22-åringen kommer til å gå rett inn i laget mot Blackburn i morgen. Foto: Cardiff
CARDIFF-KLAR: Ole Gunnar Solskjær presenterte Tom Adeyemi som Cardiff-spiller på dagens pressekonferanse. Han sa samtidig at 22-åringen kommer til å gå rett inn i laget mot Blackburn i morgen. Foto: CardiffVis mer

(Dagbladet): På en pressekonferanse i dag offentliggjorde Ole Gunnar Solskjær siste tilskudd til Cardiff-troppen: Tom Adeyemi. 

22-åringen spilte for Birmingham forrige sesong, men er nå kjøpt av nordmannen for å hjelpe waliserne tilbake i Premier League.

Midtbanespilleren har tidligere vært i Norwich, men perioden der var preget av utlån, til lag som Bradford, Oldham og Brentford.

- Han er en spiller jeg har beundret i noen år nå. Tom går rett inn i troppen og trener med laget i forkant av morgendagens serieåpning mot Blackburn. Han er et fint tilskudd til troppen vi allerede har, sier Solskjær. 

Nordmannen fikk øynene opp for Adeyemi da han var trener for reservene i Manchester United. 

- Han spilte for Norwich mot United-reservene, det var da jeg oppdaget ham. Han kommer til å styrke midtbanen vår etter at Jordan Mutch har forlatt klubben, sier Solskjær.