SPRER GULLGLEDEN: Ole Gunnar Solskjær mener det er viktig å ta med Molde ut til småklubbene for å inspirere og lære.
Foto: Tor Yttri / Scanpix
SPRER GULLGLEDEN: Ole Gunnar Solskjær mener det er viktig å ta med Molde ut til småklubbene for å inspirere og lære. Foto: Tor Yttri / ScanpixVis mer

Solskjær fortsetter med Molde-turné i distriktene

Clausenengen, Brattvåg, Tingvoll, Rival og KIL/Hemne får besøk.

Molde fortsetter å besøke klubber i distriktene. I løpet av året får Clausenengen, Brattvåg, Tingvoll, Rival og KIL/Hemne besøk av Ole Gunnar Solskjærs gullgjeng.

- Selv om det blir et travelt år, er det like viktig for oss å komme ut å besøke klubber i vår region, men uansett fortsetter vi med MFK turné, og vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger fra klubber og idrettslag i vår region for våre besøk i 2011. Det er viktig at regjerende seriemester Molde Fotballklubb kan være med å inspirere og motivere barn og ungdom til å drive på med fotball, sier Solskjær i en pressemelding.

Distriktsturneen så dagens lys i 2009. Molde står foran en hektisk sesong med serie, cup og europacup, men tar seg likevel tid til å besøke fem andre klubber i området. Det blir opplegg både for barn og ungdom samt trenere og ledere.

- Det er viktig at vi kommer ut for å se på hvordan andre driver sine klubber og at vi er avhengig av hverandre for å lykkes, sier Solskjær.

(NTB)