- Solskjær fortsetter storhandelen

Har hentet syv spillere i sommer, og jakter på flere.

 HANDLEVILLIG:  Klubbene har ikke offisielt kunngjort kjøpet, men Wales Online og BBC Wales er enige om at Pilkington blir Cardiff-spiller. Foto:SCANPIX/REUTERS/Darren Staples.
HANDLEVILLIG: Klubbene har ikke offisielt kunngjort kjøpet, men Wales Online og BBC Wales er enige om at Pilkington blir Cardiff-spiller. Foto:SCANPIX/REUTERS/Darren Staples.Vis mer

Trolig går overgangen i orden onsdag kveld. Klubbene har ikke offisielt kunngjort kjøpet, men Wales Online og BBC Wales er enige om at Anthony Pilkington blir Cardiff-spiller.

Ifølge britiske medier er vingen kommet på kant med Norwich-manager Neil Adams, og det skal være grunnen til at han selges så billig til rivalen i den engelske mesterskapsserien.

Pilkington har gjennom tre sesonger vært en viktig brikke for Norwich, som rykket ned fra Premier League sist sesong. Han har seks A-landskamper for Irland.

Med Pilkington i boks vil Solskjær ha hentet sju spillere i sommerens overgangsvindu. Den norske manageren skal også være på jakt etter en midtstopper.

(NTB)