Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær fra klar himmel

Det norske laget klarte å holde grekerne på armlengdes avstand de første tjue minuttene, og kunne dermed ta over kontrollen mot slutten av førsteomgang. Det ga uttelling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var langt mellom målsjansene i første omgang av kampen mot Hellas i Athen, men det norske forsvaret virket tett og godt organisert, og i perioder klarte det norske laget å presse grekerne høyt på banen.

I det 38. minutt utnyttet Ole Gunnar Solskjær en vanskelig ball på sekstenmeteren, vendte raskt, og satte ballen bak en desorientert og overrasket gresk keeper.

- Vi skal klare det

- Det kan bli bedre, mente Nils Johan Semb før han gikk i garderoben. - Vi har blitt trøkt en del, og de er sterke, gode og har bra fart. Men vi håper selvfølgelig at vi skal klare det, sier landslagssjefen til TV 2.

André Bergdølmo sto for omgangens nesten-ulykke da han headet ballen mot eget mål med Thomas Myhre i ubalanse ute i feltet. Ballen gikk på riktig side av stolpen.