Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær fra start - Yorke avgjorde

Manchester U - Derby 1-0. Ole Gunnar Solskjær fikk sjansen fra start, men det var spissmakker Dwight Yorke som ga United tre nye poeng.

Yorke ble spilt igjennom Derbys bastante backrekke 20 minutter i annen omgang. Som vanlig tok han ballen lekkert ned og plasserte ballen iskaldt forbi keeper Hoult.

Like før gjorde Ole Gunnar Solskjær akkurat det samme. Men der Yorke ble vinket videre, ble Solskjærs scoring annullert for en hårfin offside.

Solskjær fikk plassen til Andy Cole fra start. Og et mål eller to ville vært en god søknad for å beholde posisjonen på topp mot Nottingham lørdag. Nordmannen fikk sju på Dagbladets ligabørs, og kan ikke ha gjort det så altfor ille i manager Alex Fergusons øyne.

For Cole ble sittende på benken kampen ut.

Også Ronny Johnsen var tilbake på laget. Han kan takke landslagskollega Henning Berg - som måtte melde forfall med en skade i beinet.

Med en kamp mer spilt har United en tabelledelse på fire poeng. Mye av æren går til Yorke, som har nettet sju ganger på fem kamper. Men mest fordi United ikke har tapt på seks uker.

Det er en formkurve verdig en ligamester.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media