Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær fra start i cupen

Belønnes for god treningsinnsats.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Ole Gunnar Solskjær har gradvis kjempet seg tilbake i Manchester United-varmen. Halvannet års skademareritt er over, og før jul gjorde han comeback for de røde djevlene.

Nå sier manager Sir Alex Ferguson at nordmannen trolig komme til å starte søndagens FA-cupoppgjør mot amatørene i Burton.

- Det er en belønning for det harde arbeidet Ole har lagt ned på veien tilbake til fotballen, sier Ferguson til Manchester Evening News.

Skotten er full av beundring over innsatsviljen til Solskjær.

- Han har ikke mistet en trening siden han kom tilbake, og det må være veldig oppmuntrende for ham. Han har vært god på trening og var også det i de ti minuttene han fikk mot Birmingham.

Bortsett fra disse minuttene har ikke Solskjær spilt for A-laget siden han kom inn i FA-cupfinalen mot Millwall i mai 2004.

Manchester United starter søndag jakten på klubbens 12 FA-cup-mesterskap. De troner på toppen av den lista, med én seier mer enn Arsenal.

• Si din mening: Hvem tror du vinner FA-cupen?

FÅR SJANSEN: Ole Gunnar Solskjær starter trolig mot Burton på søndag. Foto: KEITH HAMMETT
FÅR SJANSEN: Ole Gunnar Solskjær starter trolig mot Burton på søndag. Foto: KEITH HAMMETT Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!