Solskjær fra start

Her er Norges lag mot Wales.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOSLEBANEN (Dagbladet.no): I morgen kveld skal Wales få smake nye Norge på Ullevaal. Etter dagens landslagstrening på Hoslebanen i Bærum, tror vi Åge Hareide stiller med følgende mannskap fra start:

Thomas Myhre er udiskutabel i mål. Til tross for at han klaget litt over ryggvondt på dagens trening, er det ikke snakk om noe annet enn å la veteranen spille. Unge og talentfulle Jan Kjell Larsen er reserve, men er nok ikke klar for A-landskamp fra start ennå.

Forsvar

Henning Berg skal som kjent starte kampen mot Wales. Dermed blir det største spenningsmomentet hvem av av de andre stopperne som må vike for jubilanten.

Duoen Ronny Johnsen og Claus Lundekvam blir Hareides midstopperpar mot Wales, og Lundekvam er den av de to som har mest spilletid på landslaget under Hareide.

Likevel tror vi det blir Lundekvam som nok en gang må gi fra seg plassen til Henning Berg. Berg og Johnsen har spilt så mye sammen på landslaget, og kjenner hverandre så godt, at det er den konstellasjonen som gir best utbytte for Hareide i Bergs avskjedskamp.

Christer Basma blir høyreback. Samtidig tror vi John Arne Riise blir venstreback. Åge Hareide ønsker å starte med Morten Gamst Pedersen på venstre kant, og derfor må Riise spille back for å få plass i startelleveren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer