Solskjær frisk på rekordtid

- Klar om manageren trenger en gammel spiss.

(Dagbladet.no): Da Ole Gunnar Solskjær brakk kinnbeinet i en reservelagskamp mot Middlesbrough 7. mars, fryktet legene at nordmannen ville være ute av spill resten av sesongen.

Solskjær ble matchet for fullt på B-laget og nærmet seg et nytt comeback for førstelaget da han var uheldig i en duell med Ugo Ehiogu.

Denne uken har han trent for fullt - og kan være aktuell for en plass i troppen som møter Sunderland langfredag.

- Jeg har trent hele uka og føler meg glimrende. Jeg er klar når som helst når manageren trenger en gammel spiss, sier Solskjær til Uniteds hjemmeside.

Nordmannen rapporterer om et United-lag i kjempeform om dagen.

- Guttene er i veldig god form. Vi har vunnet ni kamper på rad og tar forhåpentligvis den tiende på fredag, sier Solskjær.

FRISKMELDT: Det var forventet at Ole Gunnar Solskjær mistet resten av sesongen da han brakk kinnbeinet 7. mars, men nå er han klar for spill igjen. Her er Solskjær i aksjon mot Burton Albion tidligere i vinter. Foto: KEITH HAMMET
FRISKMELDT: Det var forventet at Ole Gunnar Solskjær mistet resten av sesongen da han brakk kinnbeinet 7. mars, men nå er han klar for spill igjen. Her er Solskjær i aksjon mot Burton Albion tidligere i vinter. Foto: KEITH HAMMET Vis mer