Solskjær frykter Deportivo

Ole Gunnar Solskjær starter trolig mot Deportivo i kveld. Han føler seg ikke sikker på semifinaleplass. Dagbladet.no følger Champions League kl. 20.45.

Med 2-0 borte mot spanierne har United et flott utgangspunkt til å sikre seg et møte med Leverkusen i semifinalen.

Uniteds lag røpes først like før kampstart, men engelsk presse regner med at Solskjær får starte når manager Alex Ferguson går tilbake til sin vante 4-4-2-formasjon i kveld.

Solskjær tror United går til sin første semifinale siden 1999, men advarer likevel mot laget som slo Manchester U to ganger i gruppespillet.

- Den første kampen var en av våre beste bortekamper. Men vi vet at Deportivo er et veldig godt lag og vi er bare ved halvtid. Det er fortsatt mye jobb som skal gjøres. Vi har alle sett hvordan de knuste Arsenal, sier Solskjær til

Manchester Evening News

.

Nordmannen ble United-helt for livet da han ble matchvinner mot Bayern München for fire år siden. Han har ingen unnskyldning for at United bare har nådd kvartfinalene siden.

- Det har vært et antiklimaks for oss. Når sesongen nærmer seg slutten ser du de store lagene som kjemper om trofeet, og du tenker «vi skulle vært der».

Han trekker frma spissmakker Ruud van Nistelrooy og Juan Veron som grunner til at United er bedre denne gangen.

- Jeg tror vi har noe mer i år. Kjøpene våre har gitt oss noe ekstra. Det ser bra ut.

  • Dagbladet.no følger United - Deportivo og Real Madrid - Bayern München direkte fra kl. 20.45 i kveld.
SPILLER I KVELD? Ole Gunnar Solskjær får trolig sjansen på topp i kveld. Foto: SCANPIX/REUTERS