Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær frykter Giggs

CARDIFF (Dagbladet.no): Manchester United-kollegaene Ole Gunnar Solskjær og Ryan Giggs møtes når Norge spiller mot Wales på lørdag. Solskjær advarer de norske forsvarsspillerne mot United-vingen. - Vi må passe oss for Ryan, sier Solskjær til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryan Giggs har vært en av Uniteds beste spillere i serieåpningen. Giggs blir garantert en nøkkelspiller når Wales på lørdag skal prøve å ta sin første seier på vei mot VM i 2002.

- Giggs er blant verdens beste fotballspillere. I den formen han er i nå blir han vanskelig å stoppe, sier Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær og Giggs møtes daglig på treningsfeltet til Manchester United. Landslagsspissen innrømmer at kampen på lørdag har vært et tema mellom han og Giggs.

- Vi har snakket litt om kampen, og fleipet litt, sier Solskjær.

Den norske United-trioen Henning Berg (på utlån til Blackburn), Ronny Johnsen og Ole Gunnar Solskjær kjenner Giggs best av de norske spillerne. Solskjær har ikke gitt landslagssjef Nils Johan Semb noen tips om hvordan Giggs bør stoppes.

- Nei, det har jeg ikke gjort ennå. Alle vet vel såpass mye om han. Jeg tror ikke jeg kan bidra med så mye i den sammenheng.