Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær garanterer at han ikke blir landslagssjef

- Jeg er helt sikker.

 SE ET ANNET STED:  Solskjær ser på seg selv som en klubbtrener. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SE ET ANNET STED: Solskjær ser på seg selv som en klubbtrener. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

ÅRÅSEN (Dagbladet): Ansettelsen av en ny landslagstrener etter Drillo er trolig like om hjørnet. På direkte spørsmål fra Dagbladet om Ole Gunnar Solskjær er sikker på at det ikke blir han, så svarte Molde-manageren slik etter at klubben sikret seg cupfinalebillett på Åråsen i går kveld.

- Jeg er helt sikker på at det ikke er meg, sier Solskjær til Dagbladet.

Uaktuelt Og stort klarere er det ikke mulig å svare. Med mindre Solskjær bevisst svarer usant for å vri seg unna. Men Molde-manageren virker oppriktig når han sier at han ser fram til å fortsette å utvikle dette Molde-laget.

- Det er masse uforløst potensial her og det er en fantastisk gjeng å være trener for. Jeg ser framover mot neste sesong, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

Kontrakten hans med Molde går ut til sommeren, og i Dagbladet onsdag gikk styreleder Øystein Neerland i Molde Fotballklubb langt i å antyde at de snart forlenger avtalen med suksesstreneren.

- Vi får se. Akkurat nå forholder jeg meg til at kontrakten går ut neste sommer. Men jeg håper iallfall at vi kan sette oss ned og snakke om det. Det er en fantastisk gjeng å være trener for, sier Solskjær til Dagbladet.

Klubbtrener Om han har vært i samtaler med Norges Fotballforbund ønsker han ikke å si noe om. Men mye kan tyde på at Solskjær synes det er for tidlig å bli landslagstrener såpass tidlig i trenerkarrieren.
 
- Det er nok klubbtrener jeg er, sier Ole Gunnar Solskjær og smiler lurt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling