- Solskjær gjorde sin hittil største signering

Ifølge britiske medier er Aaron Wan-Bissaka (21) klar for Manchester United. Han blir i så fall den femte største signeringen i klubbens historie.

PUNGER UT: Ole Gunnar Solskjær punger ut for den engelske høyrebacken Aaron Wan-Bissaka. Video: Crystal Palace Vis mer

Manchester United skal ha betalt 50 millioner pund - omtrent 575 millioner kroner - for den britiske forsvarsspilleren, som kommer fra Crystal Palace. Det skriver BBC.

Summen gjør at han er den femte dyreste spilleren som hentes til de røde djevlene i klubbens historie, bak stjerner som Paul Pogba, Romelu Lukaku, Angel di Maria og Fred.

Overgangen er ikke bekreftet av klubben selv.

Forsvarsspilleren regnes som et av de aller største fotballtalentene på balløya, og representerte nylig Englands U21-lag i EM.

Pogba-drama

Manager Ole Gunnar Solskjær og United måtte altså ut med en svimlende sum for Wan-Bissaka. Crystal Palace skal nemlig ha vært tydelig på at de ikke ville nøye seg med «småpenger» for stjerneskuddet.

Solskjær skal dermed ha gjort sitt andre kjøp som United-manager, etter at han signerte David James fra Swansea tidligere denne måneden. Også han ung - 21 år - og lovende.

For United handler det denne sommeren også om å unngå å miste Paul Pogba - lagets desidert største stjerne. Ryktene har versert, men sist var Ole Gunnar Solskjær ute og meldte at Pogba trolig blir.

Imponerte

Engelskmannen har vært i Crystal Palace hele juniorkarrieren, men det er først denne sesongen han virkelig har fått muligheten på førstelaget.

I alt ble det 39 opptredner i alle turneringer for unggutten.

Wan-Bissakas sesong har tidvis vært så imponerende at mange gjerne skulle sett ham på årets lag i Premier League.

Crystal Palace havnet på 12.-plass i årets Premier League, 17 poeng bak Manchester United på 6.- plass.