Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær hadde tenkt å ta med Cardiff-spillerne til varmere strøk

Etter dagens fiasko skrinlegger han planene.

IKKE FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær skrinlegger en tur til Abu Dhabi etter dagens ydmykende resultat. Foto: AP Photo/PA/NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær skrinlegger en tur til Abu Dhabi etter dagens ydmykende resultat. Foto: AP Photo/PA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Cardiff ble ydmyket på hjemmebane av Hull som scoret fire ganger i kveld. Det gjør at Cardiff fortsatt sliter i bunnen av Premier League, tre poeng fra sikker plass. Wales-klubben har kun Fulham bak seg på tabellen.

Ole Gunnar Solskjær hadde planer om å ta med seg spillerne til Abu Dhabi for noen dager med trening i varmen, men ifølge WalesOnline skrinlegger nordmannen nå disse planene etter dagens fiasko-forestilling.

- Alle innser hvor vi står og hvordan situasjonen vår er. Det vil kreve en stor jobb å ta igjen noen av de andre lagene. Vi trenger fem seire på de siste elleve kampene, men jeg tror fortsatt vi kan klare det - men da trenger vi store forbedringer, sier Solskjær ifølge WalesOnline.

Manageren hadde planlagt å reise til Abu Dhabi i morra, før å lade opp til neste helgs kamp mot Tottenham. Nå blir det i stedet hard trening hjemme i Wales.

Solskjær har tro på at spillerne hans kan snu den vonde trenden.

- Disse guttene, slik jeg kjenner deres karakter, vil brette opp ermene og gi alt. De vil aldri legge seg ned og gi opp. Det er den eneste måten vi kan komme ut av dette på, ved å jobbe hardt og holde sammen, og gjøre de riktige tingene, sier Solskjær til Cardiffs hjemmeside.

Hele Norges coronakart