Solskjær håper United har lært fra forrige møte med Wolverhampton

Ole Gunnar Solskjær sier Manchester United vil få som fortjent dersom de ikke spiller opp mot sitt beste i tirsdagens serieoppgjør borte mot Wolverhampton.

HÅPEFULL: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær håper å føre klubben til sesongens første Wolverhampton-seier. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
HÅPEFULL: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær håper å føre klubben til sesongens første Wolverhampton-seier. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da tar Solskjær med sine «røde djevler» på jakt etter tre verdifulle poeng i kampen om en topp fire-plass, som vil gi mesterligabillett neste sesong.

På to forsøk denne sesongen har United fortsatt til gode å slå det nyopprykkede laget.

Det ble 1-1 på Old Trafford i september, mens Solskjær gikk på sitt andre, og foreløpige siste tap, da Wolverhampton slo ut United i FA cupens kvartfinale forrige måned.

United hadde da ballen klart mest, men fikk smake på sin egen kontringsmedisin. Denne gangen håper Solskjær at de har lært.

- Vi møter et godt lag. Hvis vi ikke spiller opp mot vårt beste kommer vi til å få som fortjent, sa nordmannen på mandagens pressekonferanse før kampen, ifølge Manchester Evening News.

- Sist gang spilte vi ikke godt nok mot dem. Vi hadde ballen i 70 prosent av tiden, men noen ganger betyr ikke ballinnehav at man skaper sjanser og scorer mål.

Fire måltjuver

Mål ble det derimot i helgens serieoppgjør mot Watford. Da vant United en noe heldig 2-1-seier etter scoringer av Marcus Rashford og Anthony Martial. Dermed har United fire mann som har scoret et tosifret antall mål en sesong, for første gang siden 1995/96.

Romelu Lukaku (12 mål), Paul Pogba (11), Martial (10), Rashford (10) og har nå alle passert et tosifret antall mål denne sesongen.

- Det er en god ting å ha flere som kan score mål. Det gjør at motstanderen vet at det vil komme scoringer fra alle kanter.

Svensken tilbake

På mandagens pressekonferanse bekreftet Solskjær at hans svenske forsvarer Victor Lindelöf er tilbake etter å ha stått over av personlige årsaker. Det samme gjelder Martial som måtte ut med skade i helgens kamp.

- Begge vil bli klare, helt sikkert, sa Solskjær mandag.

Til Manchester Uniteds egen TV-kanal bekreftet nordmannen Eric Bailly, Alexis Sánchez, Antonio Valencia og Matteo Darmian fortsatt er skadd og ikke aktuelle tirsdag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer