Solskjær har beklaget overfor landslagsledelsen

Landslagets lege Trygve Kase sier at Ole Gunnar Solskjær har i dag har beklaget sine begrep i den nye utgaven av boka «Æ». I boka skapes et inntrykk av at Roar Strand ble sendt innpå mot Italia i VM med hjernerystelse. Dette er feil.

- Jeg har ikke lest det selv, men har fått referert ordene «besvimte» og «hjernerystelse». Dette er menigmanns omgang med begreper de ikke behersker. Roar verken besvimte eller fikk hjernerystelse før kampen, sier Kase til NTB.

Dagbladet brakte i dag utdrag fra boka som ennå ikke er kommet ut. Der retter Solskjær kritikk mot Drillo og støtteapparatet som sendte Strand innpå i åttedelsfinalen under sommerens VM.

Oppfølging

Strand fikk en ball uforberedt i bakhodet under oppvarmingen, og falt om.

- Jeg var borte hos ham i løpet av noen sekunder. Han sto på beina umiddelbart og husker alt. Ved en hjernerystelse dreier det seg pr. definisjon om et bevissthetstap, og det hadde ikke Roar.

- Han varmet fint opp og følte seg vel. Jeg hadde samtaler med ham i garderoben og på benken, og gjentok det da han skulle innpå, sier Kase. Spilleren selv bekrefter Kases versjon.

- Jeg fikk en bra trøkk før kampen, men tror ikke at jeg besvimte. Etterpå hadde jeg en lang samtale med Trygve, og jeg følte meg helt pigg da jeg gikk på banen, sier Strand til NTB.

(NTB)