GJØR EN JOBB I KRISTIANSUND:  Ole Gunnar Solskjær. FOTO: NTB SCANPIX
GJØR EN JOBB I KRISTIANSUND: Ole Gunnar Solskjær. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Solskjær har fått ny trenerrolle

- Artig å kunne bidra.

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær (42) har inngått en muntlig avtale med Kristiansund Ballklubb om å være gjestetrener én gang i uka. Det sier assistenttrener Ole Olsen til lokalavisa Tidens Krav i dag (krever innlogging).

- Ole Gunnar var en notorisk måljeger i hele sin karriere. Det er klart han har noe å lære andre, sier Olsen til Tidens Krav.

Solskjær var på treningen til 1.-divisjonsklubben i går.

- Bare artig å kunne bidra litt, sa 42-åringen, som ledet Cardiff så seint som i fjor høst.

Imponert Kristiansund ligger på 6. plass i 1. divisjon. Til helga tar laget imot serieleder Åsane. Gårsdagens trening var litt av en vitamininnsprøytning.

- Det er nesten så du blir starstrucked, sier angrepsspiller Torbjørn Agdestein til Tidens Krav.

Spesielt angrepsspillerne vil få mange råd og vink av Solskjær framover. Spørsmålet nå er om klubben kan løfte seg til nye høyder med legendens hjelp.

Tette bånd Båndene til Kristiansund er tette. Solskjær er født og oppvokst i byen, og spilte i Clausenengen fra 1990 til 1994.

Deretter spilte han to år i Molde - før ferden gikk videre til en legendarisk karriere i Manchester United.

Solskjær fikk sparken i Cardiff 18. september i fjor. Han har trent guttelaget til Clausenengen. Men for første gang siden managerjobben i Cardiff har han et oppdrag på seniornivå.

Ole Olsen og Solskjær er gamle kjente fra tida i Clausenengen. Han har mye av æren for at Solskjærs karriere skjøt fart.