Manchester Uniteds sesongoppkjøring

Solskjær har gitt spillerne sommerlekser

Ole Gunnar Solskjær krever at spillerne møter opp til ny sesongoppkjøring i topp fysisk tilstand. Da Erik Thorstvedt spilte i Premier League, veddet spillergruppa om hvem som la på seg flest kilo.

KLARE KRAV: Ole Gunnar Solskjær krever at spillerne i Manchester United møter opp i meget god fysisk form når sesongoppkjøringen starter. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
KLARE KRAV: Ole Gunnar Solskjær krever at spillerne i Manchester United møter opp i meget god fysisk form når sesongoppkjøringen starter. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter en uvirkelig god start og lang seiersrekke som Manchester United-manager, ble avslutningen på denne sesongen et tilsvarende stort mareritt for Ole Gunnar Solskjær.

Større kontraster kan det knapt nok bli i fotballverden. Etter den faste ansettelsen har den nærmest unisone hyllesten av Solskjær snudd, og skeptikerne er igjen i flertall i spørsmålet om nordmannen er rett mann for en av fotballens mektigste jobber.

En svært variabel sesong fikk et bekmørkt punktum i sesongavslutningen hjemme mot Solskjærs gamleklubb Cardiff i helga. Det marerittet fortrenges. Nå starter Solskjær og spillerne med blanke ark inn mot 46-åringens første sesong hvor nordmøringen selv står for sesongoppkjøringen og spillerkjøpene.

Solskjærs advarsel

Hvem som skal handles inn og ut, er og vil være hete temaer i ukene som kommer, men vel så viktig er det hva Solskjær gjør med de spillerne som er der. Den norske Manchester United-manageren varsler et fysisk hardkjør for å få en bedre trent spillerstall på Old Trafford.

- Vi har gitt spillerne tydelige programmer for hva de skal gjøre gjennom sommeren. Vi forventer at de er klare den 1. juli når vi starter vår felles sesongoppkjøring. Vi kommer ikke til å bruke de ti første dagene til å bygge dem opp. De må være klare fra dag én, advarte Solskjær på søndag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer