- Solskjær har gjort Island en tjeneste. Jeg har ikke sett Eidur bedre trent på åtte år

Eidur Gudjohnsen (37) er den viktigste personen bak Islands fotballsuksess. Selv takker han Ole Gunnar Solskjær for at han er i EM.

GOD, GAMMEL ÅRGANG: Eidur Gudjohnsen (med foten i været) har fått tilbake mye av «fitnessen» fra glansdagene. Molde-spilleren har ei fortid i Chelsea og Barcelona. Klokka 18 venter Ungarn i EM for ham og de andre Island-spillerne. Foto: NTB Scanpix
GOD, GAMMEL ÅRGANG: Eidur Gudjohnsen (med foten i været) har fått tilbake mye av «fitnessen» fra glansdagene. Molde-spilleren har ei fortid i Chelsea og Barcelona. Klokka 18 venter Ungarn i EM for ham og de andre Island-spillerne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAINT-ÉTIENNE (Dagbladet): - Jeg har ikke vært bedre trent på flere år. Overgangen til Molde var perfekt for meg, sier Gudjohnsen til Dagbladet.

Laget fra øya med 330.000 innbyggere fikk en interessant start på EM i Frankrike. Tirsdag spilte de 1-1 mot Portugal. Klokka 18 lørdag venter fortsettelsen på Stade Vélodrome i Marseille.

Motstander er Ungarn.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer