Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær har ikke sagt nei til Molde ennå

- Han er fortsatt vår manager.

 USIKKER:  Administrasjonen i Molde FK har ikke hørt noe om Solskjær til Cardiff. I hvert fall vil de ikke si noe. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
USIKKER: Administrasjonen i Molde FK har ikke hørt noe om Solskjær til Cardiff. I hvert fall vil de ikke si noe. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Alt tyder på at Ole Gunnar Solskjær er på vei til Cardiff, skriver TV2. Det bare dager etter at The Guardian slo fast at Solskjær ville takke nei til jobben i Wales.

Men manageren har ikke gitt beskjed til Molde om utviklingen, hevder styret i klubben.

- Ole Gunnar har ikke gitt oss en beskjed om det ene eller det andre. Han er fortsatt vår manager, i hvert fall fram til sommeren, sier administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen overfor Rbnett.

Ifølge TV2 skal Solskjær sitte på et fly til London, for å se kampen mellom Cardiff og Arsenal på Emirates i dag. Kampen starter klokka fire norsk tid.

Jacobsen vil ikke kommentere ryktene:

- Det er ikke noe nytt å fortelle om denne situasjonen fra klubbens side. Vi snakker fremdeles jevnlig med Ole Gunnar, og begge parter vet godt hvor vi har hverandre, sier Nordstrand Jacobsen til lokalavisa.

Så spørs det om administrasjonen i Molde har tatt på seg pokerfjeset, eller om Solskjær har dratt til England uten å gi beskjed. Det ene alternativer er mer logisk enn det andre...