Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær har kontroll på nervene

- Vi har erfaring nok til å takle situasjonen, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Manchester United er i førersetet i racet om å ta førsteplassen i Premier League, men laget fra Nordvest-England gikk på en smell mot Arsenal sist søndag.


Under dem på tabellen jager lag som Chelsea, Liverpool og nevnte Arsenal, og alle venter de på at de «de røde djevlene» skal oppleve en formsvikt.

- Vi har nok erfaring

Men dette bekymrer ikke Ole Gunnar Solskjær, ifølge Sky Sports.


- Vi har erfaring nok til å takle denne situasjonen. Når du har gjort dette før, så blir du ikke nervøs, sier den norske spissen.

Han er blant de mest meritterte av de nåværende spillerne, og her er hans oppskrift på hvordan et lag kan holde det gående:

- Du må fortsette å spille ditt eget spill, og ikke bry deg for mye om de andre. Hvis vi klarer å vinne de neste fem-seks kampene, er det ingen som vil se tilbake på denne uka og si at den var avgjørende, sier Solskjær, med henvisning til tapet for «The Gunners».

- Manageren er viktigst

SJØLSIKKER: Ole Gunnar Solskjær sier han og lagkameratene har kontroll på nervene, til tross for at de er i forsvarsposisjon foran sesonginnspurten i Premier League. Foto: ANITA MARIC/EPA/SCANPIX
SJØLSIKKER: Ole Gunnar Solskjær sier han og lagkameratene har kontroll på nervene, til tross for at de er i forsvarsposisjon foran sesonginnspurten i Premier League. Foto: ANITA MARIC/EPA/SCANPIX Vis mer

33-åringen har de siste kampene vært ute av laget, til fordel for Henke Larsson og Wayne Rooney. Sannsynligvis bidrar han likevel med gode råd til de mange yngre spillerne i laget.

- Vi må ikke dvele ved resultatet mot Arsenal. Det hadde vært bekymringsfullt hvis Arsenal spilte oss ut, men det gjorde de ikke, mener Solskjær, som har full tillit til sin manager, Sir Alex Ferguson.


- Manageren er den viktigste personen. Han vet når han skal gjøre endringer på laget, og han vet når han skal la spillere hvile, lyder kristiansundguttens forsikring til alle Uniteds supportere.

image: Solskjær har kontroll på nervene

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!