Varsler massiv opprydding i Manchester United

Solskjær har satt deadline til klubben

En rekke stjerner skal ut av portene på Old Trafford. Ole Gunnar Solskjær skal ha gitt klubben beskjed om hvem han vil ha ut og når det skal skje.

COMEBACK: Søndag gjør Ole Gunnar Solskjær comeback som spiller i Manchester United. Reporter: Emilie Rydning. Video: NTB og Løkås/Rydning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjærs første periode som Manchester United-manager var en berg- og dalbane med et sluttresultat og et totalinntrykk som legger press på nordmannen før sommerens overgangsvindu og inn mot kommende sesong.

Nå skal 46-åringen fra Kristiansund ha gitt klar beskjed om hvilke spillere han vil kvitte seg med - og ha satt et krav til Manchester United om å selge alle uønskede spillere i stallen innen ett år, altså før 2020/2021-sesongen. Det skriver Manchester Evening News.

Denne deadlinen impliserer at Solskjær allerede er godt i gang med å planlegge også neste års sommeroverganger, samtidig som han nå går inn i sitt første sommervindu som Manchester United-manager.

Nordmøringen skal ha gitt Ed Woodward beskjed om hvilke spillere som klubben må kvitte seg med, med en deadline på ganske nøyaktig et år fra i dag, i prosessen med å bygge opp en ny stall slik Solskjær vil ha den.

Det store spørsmålet er: Hvilke spillere skal ut?

Svaret er ganske mange.

Disse må ut

I Manchester Uniteds oversikt på klubbens hjemmeside over førstelagsspillere er allerede Ander Herrera og Antonio Valencia fjernet fra siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer