SCORET LIKE MANGE: Javi Guerra (t.h.) scoret like mange mål for nedrykkslaget Valladolid som Gareth Bale scoret for topplaget Real Madrid denne sesongen. Nå skal Guerra spille for Ole Gunnar Solskjærs Cardiff.  Foto: Andres Kudacki, AP / NTB Scanpix
SCORET LIKE MANGE: Javi Guerra (t.h.) scoret like mange mål for nedrykkslaget Valladolid som Gareth Bale scoret for topplaget Real Madrid denne sesongen. Nå skal Guerra spille for Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Foto: Andres Kudacki, AP / NTB ScanpixVis mer

Solskjær henter spansk måljeger

Guerra scoret 15 i La Liga.

Ole Gunnar Solskjær har styrket Cardiff-stallen med den målfarlige spanske spissen Javi Guerra.

Guerra rykket ned med Valladolid denne sesongen, men han scoret 15 seriemål. Det er like mange som Gareth Bale (Real Madrid), Kévin Gameiro (Sevilla) og Pedro (Barcelona) greide. Bare åtte spillere scoret flere mål i La Liga denne sesongen.

I stedet for spill på nivå to i Spania skal Guerra prøve å skyte Cardiff tilbake til engelsk eliteserie. 32-åringen har bestått legesjekken og er enig med klubben om betingelsene i en treårskontrakt. Fra 1. juli er han Cardiff-spiller.

- Jeg er veldig takknemlig for den varme velkomsten jeg har fått her i Cardiff, og jeg gleder meg til en ny utfordring i Wales. Jeg håper jeg kan prestere på nivået jeg har spilt på i Spania de siste sesongene, sier Guerra til Cardiffs nettsted.

(NTB)