Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær hyller angriperne: - Fantastisk å se

United-manageren er storfornøyd med at flyten i det offensive spillet er tilbake etter en tung periode.

ENDELIG BORTESEIER: Ole Gunnar Solskjær kunne juble for tre poeng på reise. Foto: REUTERS/Chris Radburn/NTB Scanpix
ENDELIG BORTESEIER: Ole Gunnar Solskjær kunne juble for tre poeng på reise. Foto: REUTERS/Chris Radburn/NTB Scanpix Vis mer

Norwich - Manchester United 1-3

NORWICH (Dagbladet): - To seire på tre dager borte er ikke dårlig, sier Solskjær og smiler på pressekonferansen, vel vitende om at dette er første borteseier i ligaen på åtte måneder.

- Det har vært for lenge siden, men det er fantastisk å gjøre det. Resultatet var gledelig. Dette er et vanskelig sted å komme til, men når vi er fokuserte og konsentrerte og på tå hev som vi var i dag, kan vi slå hvem som helst på bortebane, sier Solskjær selvsikkert.

Det er tydelig glede og lettelse å spore i ansiktet til Manchester United-manageren.

Det som er særlig gledelig for Solskjær, er at samspillet mellom Anthony Martial og Marcus Rashford ser ut til å fortsette der det slapp før førstnevnte ble skadet.

Vakker scoring

Den tredje scoringen til de røde mot Norwich var av den vakre sorten. Martial og Rashford kombinerte fint, hvor sistnevnte hælflikket ballen tilbake til Martial, som lobbet ballen frekt over Tim Krul i Norwich-målet.

Scoringen brakte minner til spissduoen Dwight Yorke og Andy Cole i glansdagene, eller kanskje til to andre tidligere United-spisser?

- Sheringham og Solskjær, sier Solskjær med latter i stemmen til Dagbladet og fortsetter:

- Det var fantastisk å se samspillet dem imellom, og vi har selvfølgelig savnet Anthony de siste to månedene. Det er fantastisk å ha ham tilbake. Samarbeidet mellom ham og Marcus kommer til å bli bedre og vokse. Noen ganger kommer vi til å spille med begge to. I dag hadde vi Daniel James der også. Så jeg er veldig glad og det var en fantastisk avslutning av Anthony.

UTVIST: Rett før pause i kampen mellom Rosenborg og Molde kaster Alexander Søderlund seg inn i en grisetakling og får sitt andre gule kort. Video: Mediabanken Vis mer

- Toppspiss

Med Martial ute har Manchester United slitt med å score mål. Franskmannen fikk et innhopp mot Liverpool sist og viser allerede at han blir en svært viktig brikke for Solskjær utover i sesongen.

- Han er kjempeviktig for oss. Han er en toppspiss. Å ha ham tilbake, smilende og se at han nyter fotballen, er stort for oss. Han er smart i bevegelsene sine. Det han ikke får skryt for er forsvarsjobben han gjør. Han er smart, sier Solskjær om sin juvel.

Solskjær ga samtidig skryt til hele laget for innsatsen som ble lagt ned mot Norwich.

- Det var en fantastisk respons. Jeg er fornøyd med hele laget. Bare det å se Marcus (Rashford) jage ballen med et løp på 50 meter og takle foran innbytterbenken, det er den beste responsen du kan be om av en spiller, sier Solskjær.

Neste oppgave for Manchester United er Chelsea på Stamford Bridge i Ligacupen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media