Solskjær hylles: - Alle elsker ham

Ander Herrera er ikke i tvil om at Ole Gunnar Solskjær er rett man for klubben.

FÅR STØTTE: Ole Gunnar Solskjær får støtte av Ander Herrera, til tross for svak sesongavslutning. Foto: NTB Scanpix
FÅR STØTTE: Ole Gunnar Solskjær får støtte av Ander Herrera, til tross for svak sesongavslutning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har virkelig vært en trist avslutning på sesongen for Manchester United og Ole Gunnar Solskjær. De to siste kampene var det nok mange som regnet som seks sikre poeng. Men etter uavgjort mot nedrykksklare Huddersfield og tap mot nedrykksklare Cardiff, endte det altså med ett poeng av seks mulige.

Det fører til store kontraster om man sammenlikner med starten Solskjær hadde i sjefsstolen i United. For han fikk en drømmestart med elleve kamper uten tap i alle turneringer. Da så man kanskje tegn til det gamle United som til tider herjet under Sir Alex Ferguson, som vant 13 Premier League-titler.

Men den siste tiden har det ikke sett ut som de nærmer seg en tittel. Og til tross for at de har hatt mange svake resultater i det siste, så får nordmannen støtte av spillerne.

- Alle elsker ham

Ander Herrera, som nå er ferdig i United, sier at dagens lag rett og slett ikke er godt nok. Men han velger likevel å hylle Solskjær.

- Hver spiller i garderoben har ansvar for hva som har skjedd denne sesongen. Vi har levert dårlige kamper. Vi gjør også noe bra, men for Manchester United er ikke det nok. Det er kanskje godt nok med sjetteplass for 14 lag, men den plasseringen kan ikke United være glad for, sier Herrera ifølge The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer