Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær hylles

Ole Gunnar Solskjær og Ruud van Nistelrooy deler på oppmerksomheten etter Manchester Uniteds 3-0-seier mot Olympiakos.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rødtrøyene sleit lenge med å få nettkjenning mot grekerne. Det var først da Ole Gunnar Solskjær kom på banen at det løsnet.

«Det måtte bli ham. I krisetider, når alle andre har feilet, er det bare en mann å sette sin lit til - Ole Gunnar Solskjær», skriver The Mirror.

Og fortsetter:

«Slik han beviste det da han scoret vinnermålet på Nou Camp i 1999 og sikret Manchester United Europas ultimate pokal, han er mannen som åpner opp døra når alle andre nøkler har mislyktes».

Alex Ferguson sa etter kampen at han vurderte å starte med Solskjær på topp, men foretrakk å benytte kristiansunderen mot trøtte greske bein. Det var en taktikk skotten lyktes bra med.

Og Ryan Giggs var ikke lei seg for at det var akkurat Solskjær som fikk ballen foran mål i det 79. minutt:

- Hvis det er eneste spiller i verden du vil skal få ballen i feltet, så er det Ole. Han hadde knapt vært borti ballen, men han kom inn og scoret på sjansen han fikk, sier Giggs til The Sun.

Men det er ikke bare Solskjær som får skryt i engelske aviser i dag. Alex Ferguson skamroser nederlenderen Ruud van Nistelrooy.

- Ruud må være den beste spissen i Europa. Han var fantastisk i kveld og kommer bare til å bli bedre og bedre, sa Ferguson etter kampen i går.

At van Nistelrooy misbrukte et straffespark på 0-0 blir knapt nok nevnt.

SUPERRESERVE: Det var først da Ole Gunnar Solskjær kom på banen at det ble noe å juble for på Old Trafford. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart