Solskjær-hyllest: - Eier ikke frykt

Manchester United kan ha funnet gull på venstrebacken i 19 år gamle Brandon Williams.

IMPONERTE: Brandon Williams går i bakken og får straffespark. 19-åringen spilte en stor kamp for Manchester United. Foto: Marko Drobnjakovic/AP/NTB Scanpix
IMPONERTE: Brandon Williams går i bakken og får straffespark. 19-åringen spilte en stor kamp for Manchester United. Foto: Marko Drobnjakovic/AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Partizan - Manchester United 0-1

Manchester United har et godt utgangspunkt i Europa League etter seieren over Partizan, og topper gruppe L med sju poeng.

Og det var særlig en spiller som sto fram i heksegryta i Beograd: 19 år gamle Brandon Williams.

Venstrebacken skaffet Manchester United straffesparket som Anthony Martial satte i mål, og spilte en god kamp som vingback.

- For meg var Brandon kampens spiller. Han har vært fantastisk i kampene han har spilt. Gutten eier ikke frykt. Han er modig som en løve og han fikset seieren for oss, sier Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

- Toppspiller

United skapte knapt noe som helst i andre omgang, og ble presset tilbake i egen boks. Solskjær var ikke fornøyd med presset angriperne hans la ned.- I kamper som dette når vi får første mål, må vi lære når vi skal få det andre og tredje målet. Vi hadde mange sjanser til å havne i en komfortabel ledelse, men vi spilte ikke den avgjørende pasningen framover. Men Brandon har en fantastisk holdning, han kommer til å bli en toppspiller, sier Solskjær.

Bare noen minutter tidligere hadde Solskjær skrytt av Williams til MUTV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer