Solskjær hyllet Jokke

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United- Leeds United 3-0. Det var ikke mange på Old Trafford i går som ante at rockepoeten Jokke (Joachim Nielsen) døde denne uka. Men en meget god Ole Gunnar Solskjær er den nære rockehistorie bevisst. På sin hjemmeside hyller han Jokke.

Her er hva Solskjær skriver...

«På onsdagsmorgen da jeg leste nyhetene ble jeg sittende med en følelse av at «En soloppgang har aldri vært så stygg.» Nok en forestående kamp på benken, men jeg forberedte meg som vanlig til kampen og fortalte meg selv: «Jeg er god. Jeg er bedre enn Maradona. Jeg er god. Jeg er bedre enn hele Barcelona.»

Ros av sir Alex

Og i går var ikke Solskjær bedre enn Maradona, men han viste seg fram som en av Uniteds klart beste, det var Alex Ferguson også enig i etter kampen: - Da Roy (Keane) ble skadd og Beckham kom inn på Solskjærs midtbaneplass, og Ole ble dyttet fram som spiss, begynte det å likne det United vi skal være, Ole Gunnar spilte en meget god kamp. Han var da også involvert i hjemmelagets tre mål.

«Snyltegjesten»

  • Han la innlegget da Dwight Yorke kastet seg fram med hodet til 1- 0.
  • Han ble felt og fikk frisparket som David Beckham (via en Leeds-spiller) satte inn til 2- 0.
  • Han var aggressiv ved 3- 0 målet som til slutt gikk inn via et Leeds-bein. I tillegg hadde han flere vasse avslutninger. Til ære for Jokke kanskje...

«Er du av typen som er svak for sport, men bare på skjermen og bare når vi vinner», så må du iallfall se på tv på lørdag. Med seier skal «Snyltegjesten» diske opp med «Koteletter med bearnaisesaus og poteter». Jeg håper jeg kan si til meg selv før jeg sovner at «Det var en perfekt dag!», skriver Solskjær og viser at han har et langt mer enn tilfeldig forhold til Jokkes tekster.

Kong Jokke

Solskjær blir nesten en valentiner da han avslutter med en virkelig hyllest, en spiss verdig som har sansen for gatas poet fra Oslo øst:

«Men ,«Dere får meg ikke til å le.» «Det regner ute, det drypper.» Jokke er død «For oss så er du fortsatt størst!» KONG JOKKE !!!» Mer er det ikke å si om kampen, R.I.P. fra drømmenes teater.

PS: Ole Gunnars hjemmeside i går kveld:

«Sola skinner og jeg er glad»... «Dette var en perfekt dag.»

ROCKEHYLLEST:</B> Ole Gunnar Solskjær gjorde masnnsjobb da United slo Gary Kelly og Leeds. På forhånd leverte han en uforbeholden hyllest til rockepoeten Joachim Nielsen som døde tidligere i uka.