Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær-hysteri i England

LONDON (Dagbladet): Nå må Alex Ferguson bringe den livsfarlige Ole tilbake fra kulda. Oppfordringen kommer fra britiske sportsmedier, som i går hadde en nærmest hysterisk feiring av scoringsmaskinen Ole Gunnar Solskjær.

- Det må føles godt for andre managere i Premier League at noen vet hvordan man kan stoppe Ole Gunnar Solskjær fra å score. Den eneste som har greid å stoppe ham, er Alex Ferguson, hevder journalisten Martin Samuel i The Express.

Og avisa fortsetter med å hevde at i hvilken som helst annen klubb ville man bygd et helt lag rundt Solskjær.

The Mirror skriver at hyllesten av spissparet Andy Cole og Dwight Yorke har vært på grensen til patetisk de siste ukene.

- Yorke er en vidunderlig spiller, som får ut masse ekstra hos den han spiller sammen med. Men tenk tilbake på 1.-omgangen mot Barcelona og hvordan han da spilte sammen med Solskjær, skriver David Maddock.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling