Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær i gang som United-trener

Har hatt økter med u-laget og reservene.

(Dagbladet.no): Da Ole Gunnar Solskjær skrev ny kontrakt med Manchester United i slutten av mars, lå det i kortene at han blant annet var påtenkt en trenerrolle i klubben.

Nå er han allerede i gang med jobben.

- Trenerjobben er en del av den nye kontrakten jeg nettopp har signert, og i det siste har jeg trent ungdomslaget og av og til reservene, fortalte han til klubbens hjemmeside i går.

Solskjær har tatt trenerkurs, og har fått smaken på trenerrollen om instruktør på fotballakademi i hjembyen Kristiansund i sommerferiene de siste årene.

- Å gi noe tilbake til de unge er noe jeg har ønsket å gjøre, og jo mer treningsledelse jeg har gjort, jo mer har jeg nytt det, sier Solskjær.

TRENER OLE: Ole Gunnar Solskjær har prøvd seg i trenerrollen i Kristiansund de siste somrene, som her i 2004. Nå er han i gang som trener også i Manchester United. Foto: Scanpix
TRENER OLE: Ole Gunnar Solskjær har prøvd seg i trenerrollen i Kristiansund de siste somrene, som her i 2004. Nå er han i gang som trener også i Manchester United. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media