SOLGTE INN FORREN: Før gårsdagens kamp mot FC København benyttet Ole Gunnar Soslkjær muligheten til personlig å fortelle Everton-manager David Moyes om Vegard Forren (t.v.)
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SOLGTE INN FORREN: Før gårsdagens kamp mot FC København benyttet Ole Gunnar Soslkjær muligheten til personlig å fortelle Everton-manager David Moyes om Vegard Forren (t.v.) Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Solskjær i møte med Moyes om Forren

Ole Gunnar Solskjær har gitt Everton-manager David Moyes bred vurdering av Vegard Forrens kvaliteter.

MOLDE (Dagbladet): I går ankom Everton-manager David Moyes Molde med privat-jet for å se Vegard Forren nok en gang. Moyes så Forren sist under landskampen mot Ungarn.

I timene før avspark mellom Molde og FC København i går kveld, var Solskjær i møte med David Moyes.

Samtalen mellom de to managerene handlet om Vegard Forren. Solskjær brukte god tid på å fortelle Moyes om hvordan Vegard Forren er både som menneske og lagspiller.

Enig med sjefen I dag reiser Solskjær til England, ikke for å prate mer med Everton, men til Old Trafford for å overvære at en statue av Sir Alex Ferguson avdukes.

Vegard Forren skal heller ikke bruke så alt for mye tid de neste dagene til å drømme om en overgang til Everton. Sammen med sine medspillere i Molde setter han seg i dag på flyet til Stockholm. Der skal det feires over to dager at samtlige hjemmekamper i årets sesong er ferdigspilt.

- Jeg og Ole Gunnar Solskjær har snakket sammen om det at jeg en dag vil ut og prøve meg som spiller i utlandet. Dukker den muligheten opp, er vi begge enige om at den er fortjent og Ole Gunnar ønsker meg til lykke om en slik mulighet oppstår, sier Vegard Forren.

Og hovedpersonen føler seg nå mer enn moden nok til å forlate Molde. Men kun om en veldrevet klubb på høyt europeisk nivå melder sin interesse.

 - Jeg går hver dag og håper på at det skal komme et tilbud fra en bra klubb i utlandet, sier han.

Vil bli Everton-spiller Tidligere i høst sa Forren blankt nei til et tilbud fra en klubb midt på tabellen i Championship, Englands nest øverste divisjon. Det var hverken rett klubb eller nivå for Moldes midtstopper-stjerne.

- Det er viktig at jeg kommer meg til rett klubb. Spilletid og tillit er det viktigste, og Everton er en klubb jeg har lyst å spille for, det skal jeg være ærlig nok til å innrømme. Everton er blant de fem til ti beste i Premier League og én dag vil de kanskje kjempe helt i tabelltoppen. Det jobbes godt i den klubben, sier Forren til Dagbladet.

I går leverte han en solid kamp mot FC København i Europa League.

At Evertons manager med et lite hoff rundt seg ankom i privat-jet kun for å se Vegard Forren og høre hva Molde-manager Ole Gunnar Solskjær hadde å si om sitt heteste salgsobjekt, virket svært smigrende på Forren selv.

- Det er et godt tegn at Moyes var her og kikket på meg. Nå håper jeg at jeg fikk gitt et godt inntrykk, sier han.

GRUNDIG: Everton manager David Moyes (nr 3 f.v.) har den siste tiden fulgt Vegard Forren svært tett. Mye tyder nå på at Everton nærmer seg å tilby Molde-spilleren en jobb i Premier League.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
GRUNDIG: Everton manager David Moyes (nr 3 f.v.) har den siste tiden fulgt Vegard Forren svært tett. Mye tyder nå på at Everton nærmer seg å tilby Molde-spilleren en jobb i Premier League. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer