Solskjær i nye samtaler med Molde

- Har ikke hørt noe fra forbundet.

 AKTUELL FOR FLERE ÅR:  Molde-manager Ole Gunnar Solskjær er i samtaler med Molde om en forlengelse av sin kontrakt.  Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
AKTUELL FOR FLERE ÅR: Molde-manager Ole Gunnar Solskjær er i samtaler med Molde om en forlengelse av sin kontrakt. Foto: Sondre Steen Holvik / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Mens Drillo kjemper for å få våre landslagsmenn til VM i Brasil, spekuleres det i hvem som skal ta over.

Drillo gir seg som landslagssjef etter denne kvalifiseringen, hvis Norge ikke kvalifiserer seg. Spiller Norge VM, vil Drillo lede laget, før han trekker seg tilbake.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær nevnes som en av de heteste kandidatene.

Til TV 2 tirsdag ønsket ikke toppfotballsjef Nils Johan Semb å nevne hvilke navn forbundet jobber med.

Null kontakt
Til rbnett forteller Solskjær at han ikke har vært i kontakt med forbundet.

- Jeg har ikke snakket med forbundet. De gjør nok jobben sin de, og vi følger alle med på hva som skjer. Men noe annet enn det kan ikke jeg si. Jeg har ikke snakket med noen, sier han til Romsdal Budstikke.

I stedet er 40-åringen i forhandlinger med Molde om en forlengelse av kontrakten som går ut neste sommer.

- Jeg er i dialog med Molde for å finne ut hva vi skal gjøre framover. Vi var enige om å vente til kvalifiseringen til europacupen var over, og nå har vi tatt opp igjen samtalene, forteller Solskjær.

Solskjær ser ikke for seg en retur til England med det første og forteller videre at forhandlinger med de to siste års mestere er pågående.