Solskjær i nytt comeback

Tilbake i går, etter ny skade.

(Dagbladet.no:) I går kveld gjennomførte Ole Gunnar Solskjær nok et comeback på fotballbanen. 

Den skadeforfulgte nordmannen kom tilbake på banen igjen før jul, og spilte noen reservelags- og cupkamper før han igjen ble skadet.

Denne gangen var det ikke så alvorlig, men en strekk satte ham ut av spill i et par uker. Denne skaden hadde ingen sammenheng med kneproblemene som sørget for 19 måneder uten spill.

Klar om et par uker

Solskjær tror han trenger ytterligere noen reservekamper før han er klar for førstelaget til United igjen.

- Kneet holder bra og tåler den belastningen jeg gir det. Det er jeg fornøyd med, sier Solskjær ifølge Manchester Evening News.

Nå venter mer trening og behandling, før han er i skikkelig form igjen.

- Jeg trener et par uker til med fysioterapeutene, og så er jeg klar.

INGEN MÅL: Ole Gunnar Solskjær og resten av United-reservene gikk målløse av banen i går kveld. Foto: KEITH HAMMETT
INGEN MÅL: Ole Gunnar Solskjær og resten av United-reservene gikk målløse av banen i går kveld. Foto: KEITH HAMMETT Vis mer

Hat-trick senket United

Gårsdagens hjemmekamp i reserveligaen ble ingen jubelkveld for Solskjær. Aston Villas Gabriel Agbonlahor scoret et ekte hat-trick i 1. omgang, og flere mål ble det ikke i kampen.

Det skal Villa-keeper Robert Olejnik ha mye av æren for.

Han leverte noen kjemperedninger, som stoppet gode forsøk fra Ole Gunnar og Giuseppe Rossi. Den unge spissen fikk også et mål annullert for offside, skriver Uniteds hjemmeside.

På overtid sørget Olejnik for kampens prestasjon, da han nektet Fraizer Campbell scoring. Solskjær spilte hele kampen for Manchester United.