Solskjær i sjokk etter overgangsrykter

Ole Gunnar Solskjær er sjokkert etter at et norsk nettsted i dag meldte at han ønsker seg bort fra Manchester United. - Det er så ille at jeg ikke trodde det var i nærheten av sant en gang, sier Solskjær.

- Aldri noen gang før har jeg fått slik sjokk som jeg fikk i dag da jeg fikk referert hva nettstedet Romsdals-nett hadde skrevet om meg. Det er så ille at jeg ikke trodde det var i nærheten av sant en gang, skriver Ole Gunnar på sin egen hjemmeside nå i kveld.

Historien om Solskjær som ønsket seg bort fra Old Trafford startet med en artikkel på nettstedet romsdal.net - signert av journalist Erik Hattrem. Der ble Solskjær sitert på følgende:

- Jeg har i de siste årene uttalt til pressen at jeg smører meg med tålmodighet, men jeg kan ikke ha skylapper foran øynene resten av livet. Jeg ser det nå som nesten en umulighet at jeg skal klare å spille meg til en fast plass på Uniteds førstelag. Slik stoda er per i dag selger United meg, om jeg selv vil.

Nå avviser altså United-spissen alle ryktene om at han ønsker å forlate United.

- Romsdalsnett skriver ikke bare at jeg er lei av United, men at jeg ser det som en umulighet å spille meg til fast plass på Uniteds førstelag, og at jeg har droppet alle planer om EM.

- Jeg kan bare ikke fatte hvordan det er mulig å sitere meg på dette. Jeg har snakket med redaktøren på Nettstedet, og han innser feilen og tabben som er begått, og lager et dementi. Det er greit nok, men det er likevel sterkt beklagelig at dette i det hele tatt er i nærheten av å havne på trykk noe sted. Konsekvensene blir lett veldig store.

- Jeg er glad jeg har min egen hjemmeside i dag, slik jeg har muligheten til å fortelle hva som er sannheten og hva som er skjedd, skriver en tydelig frustrert Ole Gunnar Solskjær.

Han forklarer at han og Petter Rudi etter kampen onsdag kveld som vanlig sto og tull-pratet. Dette skjedde i nærvær av Rudis kamerat Erik Hattrem som er journalist i romsdal.net.

- Jeg sa blant annet at jeg skulle legge opp, Petter skulle begynne med Rugby, osv. osv. Vi planla til og med å starte opp egen klubb på Sørpolen sammen. Deler av denne tullpraten har journalisten, som jeg også kjenner gjennom Petter fra min til i Molde, og som jeg ærlig talt ikke oppfattet som annet enn en kompis av Petter, tatt for god fisk, og laget det som vel må være tidenes feilsak om meg i media, skriver Solskjær.

Til TV2-sporten sier Solskjær at han håper dagens rykter ikke ender med et gedigent oppvaskmøte på manager Alex Fergusons kontor fredag morgen.

- Jeg har et greit forhold til norsk media, men jeg ble litt stresset av dette som hendte i dag. Men jeg er ikke sint og rasende. Dette er glemt i morgen, sier United-spissen til TV2.

PS! Erik Hattrem har forøvrig vært i medienes søkelys før. For ett år siden fikk han sparken som speaker på Molde stadion etter at han ble beskyldt for å ha forfalsket en faks fra Sheffield Wendesday der klubben ga uttrykk for at de ønsket å kjøpe Daniel Berg Hestad.

SJOKKERT: Ole Gunnar Solskjær er sjokkert over ryktene om at han ønsker seg bort fra Old Trafford.