- Solskjær imponerte Villa

Skal ha pratet med Lerner i fire timer.

REISTE TIL BIRMINGHAM: Det var turen Kjell Inge Røkke og Molde mislikte kraftig - men Ole Gunnar Solskjær skal ha gitt et meget solid inntrykk i en fire timers lang samtale med Aston Villa i går. Her er han på vei ut av privatflyet til Randy Lerner på flyplassen i Birmingham. Foto: Darren Quinton / newsteam
REISTE TIL BIRMINGHAM: Det var turen Kjell Inge Røkke og Molde mislikte kraftig - men Ole Gunnar Solskjær skal ha gitt et meget solid inntrykk i en fire timers lang samtale med Aston Villa i går. Her er han på vei ut av privatflyet til Randy Lerner på flyplassen i Birmingham. Foto: Darren Quinton / newsteamVis mer

(Dagbladet): «OK, vi innrømmer at vi ikke vet sikkert om dette er Ole Gunnar Solskjær».

Med den tilståelsen innledet Birmingham Post sin sak om nordmannens svipptur til England i går, ledsaget av et grumsete bilde fra flyplassen der en person går ut av privatjeten til Aston Villa-eier Randy Lerner.

Det viste seg raskt at det var Solskjær - på vei til det han har betegnet som «uformelle» samtaler med Premier League-klubben.

Kilder tett på Aston Villa opplyser til Dagbladet at klubben oppfattet møtet med Solskjær som positivt, og det varte i rundt fire timer.

The Sun og Daily Express skriver også i dag at nordmannen imponerte Villa med sin framtoning. Klubbeier Randy Lerner og direktør Paul Faulkner skal ha vært til stede fra Villa, og selv om de angivelig ikke har hastverk med å ansette en ny manager, skal Solskjær ifølge The Sun sitte i førersetet.

Et annet navn som nevnes hyppig er Norwich-manager Paul Lambert, men etter det Dagbladet blir fortalt, er ikke Villa like entusiastiske når det gjelder hans kandidatur.

Etter Solskjærs pressekonferanse på Aker Stadion i dag har tilsynelatende mange engelske medier tatt det for gitt at Villa ikke får noen norsk manager.

Basert på det Molde-manageren sa om at han har to år igjen av kontrakten, og at det er hva han forholder seg til, har man på forunderlig vis kommet til konklusjonen at Solskjær har avvist Aston Villa for godt.

Det har han etter alle solemerker ikke gjort - derimot tyder mye på at forholdet mellom Solskjær og Molde å ha utviklet seg til det verre i løpet av det siste døgnet.

- Jeg vet at jeg har mitt på det tørre, sa Solskjær i dag, og virket synlig irritert over at det er blitt sådd tvil om hans lojalitet og profesjonalitet.

- Han stiller jo tilliten litt på prøve. Coachen vinglet og det falt Røkke tungt for brystet, men det er det vi har snakket grundig om i dag, sa styreleder Øystein Neerland til Dagbladet. 

I FØRERSETET: The Sun i dag. Faksimile: The Sun.
I FØRERSETET: The Sun i dag. Faksimile: The Sun. Vis mer