- Solskjær imponerte Villa

Skal ha pratet med Lerner i fire timer.

REISTE TIL BIRMINGHAM: Det var turen Kjell Inge Røkke og Molde mislikte kraftig - men Ole Gunnar Solskjær skal ha gitt et meget solid inntrykk i en fire timers lang samtale med Aston Villa i går. Her er han på vei ut av privatflyet til Randy Lerner på flyplassen i Birmingham. Foto: Darren Quinton / newsteam
REISTE TIL BIRMINGHAM: Det var turen Kjell Inge Røkke og Molde mislikte kraftig - men Ole Gunnar Solskjær skal ha gitt et meget solid inntrykk i en fire timers lang samtale med Aston Villa i går. Her er han på vei ut av privatflyet til Randy Lerner på flyplassen i Birmingham. Foto: Darren Quinton / newsteam Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «OK, vi innrømmer at vi ikke vet sikkert om dette er Ole Gunnar Solskjær».

Med den tilståelsen innledet Birmingham Post sin sak om nordmannens svipptur til England i går, ledsaget av et grumsete bilde fra flyplassen der en person går ut av privatjeten til Aston Villa-eier Randy Lerner.

Det viste seg raskt at det var Solskjær - på vei til det han har betegnet som «uformelle» samtaler med Premier League-klubben.

Kilder tett på Aston Villa opplyser til Dagbladet at klubben oppfattet møtet med Solskjær som positivt, og det varte i rundt fire timer.

The Sun og Daily Express skriver også i dag at nordmannen imponerte Villa med sin framtoning. Klubbeier Randy Lerner og direktør Paul Faulkner skal ha vært til stede fra Villa, og selv om de angivelig ikke har hastverk med å ansette en ny manager, skal Solskjær ifølge The Sun sitte i førersetet.

Et annet navn som nevnes hyppig er Norwich-manager Paul Lambert, men etter det Dagbladet blir fortalt, er ikke Villa like entusiastiske når det gjelder hans kandidatur.

Etter Solskjærs pressekonferanse på Aker Stadion i dag har tilsynelatende mange engelske medier tatt det for gitt at Villa ikke får noen norsk manager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer