Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær insisterer på å bli i United

Ole Gunnar Solskjær (25) insisterer på å bli værende i Manchester United framfor å bytte klubb. - Jeg har seks år igjen av kontrakten med klubben, og ønsker definitivt å avslutte karrieren min her, sier kristiansunderen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eksperttipsene foran sesongen gikk på at United-manager Alex Ferguson stilte seg åpen for å bytte Solskjær med Aston Villa-spissen Dwight Yorke. Men nordmannen ønsker seg på ingen måte bort fra klubben.

- Jeg ser fram til kommende sesong med Manchester United. Håpet er å finne tilbake til formen jeg var i for to sesonger siden, sier han. Da Manchester United vant seriegullet i 1996-97-sesongen, ble Solskjær toppscorer med 17 fulltreffere. Forrige sesong ble ødelagt av skader.

Tidligere i sommer skal Everton ha forsøkt å sikre seg stjerneskuddet fra Kristiansund.

- Årsaken til at jeg stadig blir knyttet opp mot andre klubber, er nok den dårlige sesongen jeg hadde i fjor. Det var frustrerende å gå skadet så lenge, men det er jo også en del av læringsprosessen, sier Ole Gunnar Solskjær. (NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!