Solskjær inviterer kirurgen til CL-finalen

- Jeg kommer tilbake, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAS-HOTELLET (Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær (34) kom til kveldens pressekonferanse med krykker, etter dagens kneoperasjon.

Vi har sett Manchester United-spilleren med krykker en del ganger nå. Han har vært mye skadet, vet hva det dreier seg om - og vil tilbake, nok en gang. Kanskje det var derfor det var med et lurt smil han kom med følgende melding før første spørsmål var stilt.

- Jeg vil ikke at dere skulle skrive historien om fotballkarierren min ennå, sier Solskjær.

Det hadde blitt en strålende historie, både innbundet og i alle slags andre utgaver. Men historien kan bli enda flottere, for Solskjær har ingen planer om å la denne operasjonen knekke ham.

Inviterte kirurgen til finalen

Solskjær sier kirkurgen fant en del løse bruskbiter under dagens operasjon, som ikke ble tatt ut i mars, da han sist lå på operasjonsbordet. Han kaller operasjonen for «ufarlig».

- Det var en lettelse for meg at det bare var en fortsettelse av det som var i mars. Nå er brusken glattet ned til den størrelsen den skal være. Jeg tror faren skal være liten for at det blir en hevelse der igjen.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer