Solskjær, Johnsen og Myhre utslått

Ingen av de tre norske spillerne som var i aksjon i ligacupen i kveld, gikk videre til kvartinalen. I tillegg ble Ronny Johnsen skadd igjen.

Manchester United hadde en tung kveld på Stadium of Light, der Sunderland vant 2-1 og gikk til kvartfinale i ligacupen. Det er en turnering United-manager Alex Ferguson ikke setter særlig høyt, så tapet gjorde neppe særlig vondt. Verre var det at Dwight Yorke ble utvist og Ronny Johnsen skadet. Yorke sendte United i ledelse etter å ha blitt spilt fram av Ole Gunnar Solskjær, men et toppet hjemmelag kjempet seg tilbake i kampen mot et reservespekket United, ansporet av 47.500 tilskuere.

Julio Arce utlignet for Sunderland et kvarter før slutt, og noen minutter senere fikk Yorke rødt kort for en stygg felling av felling av Emersom Thome. Johnsen haltet av banen før ordinær tid var ute. Det har foreløpig ikke kommet noen meldinger om hvor alvorlig skaden er.

Storscoreren Kevin Phillips ble felt i første ekstraomgang og scoret selv vinnermålet.

Thomas Myhre holdt nullen gjennom ti omganger, og to ekstraomganger i sin første kamp for Tranmere. Men Crystal Palace gikk videre etter straffesparkkonkurranse, etter at hvert lag hadde tatt åtte straffer.

(Dagbladet.no/NTB)

STEMPLER: Dwight Yorke stempler Emerson Thome.
RØDT KORT: Det førte til at Yorke ble utvist.