Solskjær jubler for Tevez

34-åringen tilbake i trening. - Jeg smiler igjen.

(Dagbladet.no): Carlos Tevez\' overgang til Manchester United betyr sannsynligvis mindre spilletid for Ole Gunnar Solskjær kommende sesong.

Men 34-åringen er som vanlig bare begeistret over å få en ny spiss til Old Trafford. Selv om formalitene rundt overgangen fortsatt gjenstår, gleder Solskjær seg til å se argentineren på banen.

- Han kommer til å bli vår spiller - det er godt dokumentert - og vi har virkelig jobbet hardt for å få ham, for Carlos er en veldig, veldig god spiller, sier Solskjær til Sky Sports.

Sikker på suksess

Enkelte skeptikere har uttalt at Rooney og Tevez blir for like i spillestilen, og at de ikke kommer til å passe sammen på topp.

Solskjær er overbevist om det motsatte.

- Ingen spiller er helt lik en annen. Andy Cole og Dwight Yorke - alle sa de overhodet ikke kunne spille sammen, men vi vet alle hva som skjedde med de to, sier Solskjær.

Solskjær har slitt med kneet etter operasjonen han gikk gjennomgikk i starten av juni. Han mister med sikkerhet ligaåpningen, og trolig noen kamper etter det også.

GLEDER SEG: Ole Gunnar Solskjær tror Wayne Rooney og Carlos Tevez blir en hit på topp. Foto: AP
GLEDER SEG: Ole Gunnar Solskjær tror Wayne Rooney og Carlos Tevez blir en hit på topp. Foto: AP Vis mer

Men nå trener han i det minste med ball igjen.

- Jeg smiler igjen. Jeg trener med ballen, løper og vender, så forhåpentligvis tar det ikke lang tid før jeg er tilbake på banen, sier han til The Guardian.

I mellomtiden gleder han seg over Tevez.

- Jeg har vært i denne klubben i 11 år nå, og vi har hentet så mange gode spillere. Du er glad hver eneste gang du får en god spiller, og jeg håper vi får Carlos\' lisens gjennom snart, sier Solskjær.

Roser Ferguson

Før gullsesongen i fjor hentet Sir Alex Ferguson bare Michael Carrick fra Tottenham, noe mange mente var i tynneste laget dersom laget skulle ta tilbake tronen fra Chelsea.

Men Ferguson klarte det likevel - noe Solskjær mener vitnet om enorm tillit til spillergruppa.

- Sjefen viste utrolig tillit til spillerne vi hadde forrige sesong. Vi hadde ikke vunnet ligaen på tre år, og han hentet bare én ny spiller. Det er en stor tillitserklæring, og han hadde rett, for vi vant ligaen, sier kristiansunderen.

Solskjær jubler for Tevez

Situasjonen er annerledes i år, hvor fire nye er blitt hentet til Old Trafford. Solskjær tror supertalentene Nani og Anderson vil trenge tid på å tilpasse seg engelsk fotball, men er ikke i tvil om at de vil slå til.

- Wayne og Cristiano kom til klubben som unge, talentfulle spillere, og sjefen har gjort dem til spillere av den absolutte verdensklasse, sier han.

• Din mening: Tror du Tevez og Rooney blir for like til å fungere godt sammen?

<B>TRENTE MED UNITED:</B> Her er Carlos Tevez avbildet på sin første trening med Manchester United.