Solskjær kan miste landskampene

Under kniven igjen.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær har denne sesongen skrevet nok et kapittel om sin fantastiske tid i Manchester United. Etter nesten to år med skade har nordmannen kriget seg tilbake på laget, og har så langt scoret 10 mål på 21 kamper.

Nå må Solskjær trolig gang belage seg på et skadeopphold, noe som kan innebære at han går glipp av viktige EM-kvalifiseringskamper.

Ikke uaktuell

Norge møter Bosnia 24. og og Tyrkia 28. mars. Ifølge Uniteds offisielle hjemmeside er Solskjær ute til 31. mars, noe som vil innebære at Norge må spille uten den nybakte 34-åringen. Landslagssjef Åge Hareide uttaler imidlertid at det ennå ikke er avgjort om Solskjær må stå over.

- Jeg har fått beskjed om at han har sjekket kneet. Om Ole Gunnar blir klar vet jeg ikke ennå. Jeg skal ta en prat med ham når jeg kommer til Manchester, sier landslagssjefen til Dagbladet.no.

Hareide forteller at han allerede ser for seg eventuelle erstsattere, men navnene vil han holde for seg selv.

Fornøyd Fergie

Inngrepet er også dårlig nytt for United, som mister innleide Henrik Larsson tilbake til Helsingborg 15. mars. Manager Alex Ferguson er likevel ikke misfornøyd med Solskjærs tilstand.

OPERERES? Ole Gunnar Solskjær har spilt godt for United denne sesongen, men må nå muligens operere igjen. Foto: Reuters
OPERERES? Ole Gunnar Solskjær har spilt godt for United denne sesongen, men må nå muligens operere igjen. Foto: Reuters Vis mer

- Det er er ingenting alvorlig, men det er god timing å få det gjort nå som de landskampene står for døra, sier Ferguson.

– Ole var gjennom en liten operasjon for å «vaske» ut kneet. Han bør være tilbake til kampen mot Blackburn.

Ømhet i Solskjærs kne skal være årsaken til at klubbens leger bestemte seg for at den profilerte angriperen måtte under kviven.

Solskjær kan miste landskampene