Solskjær kjøpte Kristiansunds dyreste bolig

Praktvilla i strandkanten til 11,5 millioner kroner.

11,5 MILLIONER: Boligen på Innlandet i Kristiansund koster Ole Gunnar Solskjær 11,5 millioner kroner.FOTO: RUNE EDØY/TIDENS KRAV.
11,5 MILLIONER: Boligen på Innlandet i Kristiansund koster Ole Gunnar Solskjær 11,5 millioner kroner.FOTO: RUNE EDØY/TIDENS KRAV.Vis mer

|||(Dagbladet): På tross av at Ole Gunnar Solskjær trives utmerket i jobben som reservelagstrener i Manchester United, og ikke har noen planer om å flytte på seg - iallfall så lenge sir Alex Ferguson er i klubben - har den forhenværende spissfavoritten aldri lagt skjul på at han en dag kommer til å returnere til hjembyen Kristiansund.

Selv om noe flyttelass trolig ikke går fra England til Norge på en stund ennå, har han i det minste lagt forholdene til rette den dagen han bestemmer seg for å komme hjem sammen med kona Silje og parets tre barn Noah (10), Karna (7) og Elijah (2).

Ifølge lokalavisa Tidens Krav, har Solskjær nå gått til anskaffelse av en praktvilla nede ved sjøkanten på Innlandet i Kristiansund.

Prisen for herligheten, som har en boflate på nærmere 400 kvadratmeter, utendørs svømmebasseng og badestranda Skjerva bare noen hundre meter unna, er etter hva tk.no erfarer på 11,5 millioner kroner.

Det gjør bolighandelen til den dyreste som noensinne har funnet sted i byen.

Huset ble solgt for 10 millioner kroner i oktober 2008. Nåværende eier ønsker ikke å bekrefte eller avkrefte salget, men bekrefter overfor Tidens Krav at han selv har gått til anskaffelse av ny bolig.

KRISTIANSUNDS DYRESTE: Ole Gunnar Solskjær og kona Silje har ifølge Tidens Krav gått til anskaffelse av Kristiansunds dyreste bolig.Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet
KRISTIANSUNDS DYRESTE: Ole Gunnar Solskjær og kona Silje har ifølge Tidens Krav gått til anskaffelse av Kristiansunds dyreste bolig.Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet Vis mer