Solskjær klar for comeback

Ole Gunnar Solskjær ivrer etter å gjøre comeback etter kneskaden, men mener samtidig at det er viktig å være tålmodig.

LONDON/OSLO (Dagbladet): På sin egen hjemmeside på nettstedet Solution skriver Solskjær at han trodde at han var klar for comeback for noen uker siden, men at det var manager Alex Ferguson som satte foten ned.

- Jeg trente godt sammen med laget før den kampen og forventet å spille en omgang eller liknende. Så ba manageren meg ta ferie for å lade batteriene for resten av sesongen, skriver Solskjær.

Han mener at opptreningen så langt har gått etter planen, og han er ikke bekymret selv om de annonserte comebackene har blitt utsatt to ganger allerede.

- Det er viktig å følge støtteapparatets råd i denne situasjonen. Det er lett for meg å bli for ivrig, men jeg har mye god fotball å se fram til, så tålmodighet er viktig, skriver Solskjær.

United håper han skal kunne prøve seg i en reservekamp i midten av neste uke.

Alt står i sterk kontrast til meldinger i engelske aviser i dag. Både The Sun og Daily Mail skriver at Solskjær kan være ute for resten av sesongen, etter ytterligere trøbbel med kneet. Det antydes også at den norske spissen må operere på nytt.

Alt dette blir bestemt avvist på Manchester Uniteds offisielle hjemmeside.

- Opplysningene i pressen om at han kan være ute i tre måneder til, stemmer ikke, skriver United og melder at Solskjær snart er tilbake.

SNART TILBAKE:</B> Ole Gunnar Solskjær sier han ble bremset av manager Alex Ferguson.