Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær klar til Brasil-kampen

Fikk grønt lys av Sir Alex.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Manchester Uniteds mektige manger Alex Ferguson har tidligere uttalt at Ole Gunnar Solskjær skal bli ett hundre prosent frisk før han spillet for landslaget. Nå har han snudd på flisa.

- Jeg hadde en hyggelig samtale med Ferguson hvor vi var enige om at han kan brukes på landslaget, uten at vi driver rovdrift på ham, uttaler landslagssjef Åge Hareide til VG.

Dette innebærer ikke bare at Solskjær er klar mot Brasil på onsdag, men også til kvalifiseringskampene mot Ungarn, Moldova og Hellas.

- Ole Gunnar skal matches stille og fornuftig. Mot Brasil spiller han sannsynligvis bare en omgang, fortsetter Hareide.

- Vi er like interessert i å ha ham fullt kampklar til kvalikkampene som Ferguson er til å kunne bruke ham i ligaen.

Solskjær selv skal også ha hatt en finger med i spillet, og hatt en samtale med sin sjef angående saken.

Om Solskjær slipper utpå mot Brasil blir det hans 62. landskamp. På de 61 første har kristiansunderen nettet 21 ganger. Av de spillerne som fortsatt er aktive er det kun Tore André Flo (23 landslagsmål) som har scoret flere mål med flagget på brystet.

Spissens forrige landskamp var forøvrig 27. mai 2004, mot Wales.

TILBAKE I VARMEN:  Ole Gunnar Solskjær har fått klarsignal til å spille på landslaget igjen. Forrige gang det skjedde var i 2004. Foto: Scanpix
TILBAKE I VARMEN: Ole Gunnar Solskjær har fått klarsignal til å spille på landslaget igjen. Forrige gang det skjedde var i 2004. Foto: Scanpix Vis mer
  • Din mening: Er Solskjær god nok til å spille for Norge igjen?
image: Solskjær klar til Brasil-kampen