Solskjær kneskadd

I natt landet Ole Gunnar Solskjær og Ryan Giggs i England. Begge har pådratt seg skader under Uniteds Kina-opphold og er sendt hjem.

I dag bærer det til legen for Solskjær, som trolig har slått opp leddbåndskaden han sleit med i vår: - Solskjær skal undersøkes av en spesialist, forteller en journalist i Manchester Uniteds egen TV-kanal til Dagbladet.

Ole Gunnar Solskjær storspilte i kampen mot Shanghai Shenhua onsdag. Han scoret ett mål og la opp til det andre da United slo de lokale heltene 2-0. Men på TV-bildene ser man at Solskjær har vondt i kneet da han feirer målet sitt.

Ikke informert

Solskjærs kne ble ødelagt da Norge slo Georgia 4-1 borte 28. april. Han slo opp skaden på nytt da han feiret målet som avgjorde mesterligafinalen mot Bayern München på overtid.

Landslagslege Lars Engebretsen har ikke blitt informert om skaden fra Manchester United. Han mener imidlertid det er liten grunn til bekymring hvis det er den gamle kneskaden:

- Nei, den skaden er minimal. Det er et indre leddbånd som er forstrukket, og skaden er gjennomundersøkt både i England og Norge.

- Er det den som er slått opp igjen, kan Ole Gunnar sette seg på en sykkel i 2-3 dager, så er han klar til å spille fotball igjen, sier han.

Strekk

Ryan Giggs pådro seg en strekk i låret på trening før kampen mot Shanghai-laget. I går fikk han altså reisefølge av Ole Gunnar Solskjær på vei hjem til Manchester.

Uansett hvor alvorlige skadene er, kommer de ubeleilig for United som har hatt mye skadetrøbbel i oppkjøringen til en ny knallhard sesong med Premier League, mesterliga og VM for klubblag.

Mens laget er i Asia er David Beckham, Gary Neville, Roy Keane og Ronny Johnsen alle hjemme for å lege gamle skader.