- Solskjær kommer til Molde tirsdag

Molde jobber hardt med å få Solskjærs signatur. Lanseres som trener tirsdag, spår lokalavisen i Molde.

NYE GLEDESHOPP?: Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen kan snart gjenta dette split-hoppet, om Molde lykkes med å signere Ole Gunnar Solskjær som hovedtrener for sesongen 2011 og noen år fremover. FOTO: Erik Hattrem/Dagbladet
NYE GLEDESHOPP?: Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen kan snart gjenta dette split-hoppet, om Molde lykkes med å signere Ole Gunnar Solskjær som hovedtrener for sesongen 2011 og noen år fremover. FOTO: Erik Hattrem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Under en intern boklansering torsdag kveld, ble det klart at Molde fortsatt jobber iherdig for og signere Ole Gunnar Solskjær som trener i klubben.

Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen satt sammen med styreformann Erik Berg i salen under lanseringen og en påfølgende paneldebatt som var ledet av NRKs Knut Nesbø. En video fra lanseringen av boken, med historier fra Molde-miljøet, ble dagen etter lagt ut på Romsdals Budstikkes hjemmesider.

Både styreformann Erik Berg og Molde-direktør Taje Nordstrand Jacobsen svarte på spørsmål fra programleder Knut Nesbø om Ole Gunnar Solskjær.

- Hva kan du si om prosessen rundt Ole Gunnar? Ble styreformannen blant annet spurt.

- For min del, som ikke er vant til trykket fra media, har det vært spesielt. Jeg er gjennom oppdragelse vant til at jeg ikke skal flagge noe før det er et faktum. Det har ikke manglet på forsøk fra media til å få meg til å forsnakke meg, men jeg har stort sett holdt meg til sannheten. Det er ingen hemmelighet at det vil passe bra å komme i mål med Ole Gunnar. Vi har ingen avtale, men vi har snakket med han og skulle ønske vi alt kunne ha flagget han inn, svarer Erik Berg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer