Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær krever mer enn Semb

Nils Johan Semb synes uavgjort er bra. Ole Gunnar Solskjær godtar bare seier mot danskene.

VALBY STADION (Dagbladet.no): Etter 2-2 hjemme på Ullevaal uttalte Semb at «dette laget skal vi slå i Parken». I kveld var ikke landslagssjefen like bastant, og velger å tilskrive det iltre kampropet som et resultat av umiddelbar entusiasme.

- 0-0 er et bra resultat, sier landslagssjefen når han blir spurt om hva som kan godtas når dommeren blåser av kampen lørdag kveld.

Norge leder EM-gruppa med tre poeng.

- Men vi går for å vinne, understreker Semb.

Det skinner gjennom at Semb allerede har gått grundig gjennom hvordan Norges EM-sjanser blir ved uavgjort eller tap lørdag.

- Da blir det et rotterace. Det er små marginer som skiller lagene, sier Semb.

Visekaptein Ole Gunnar Solskjær nekter å diskutere annet enn seier mot danskene.

- Det er bare seier som er godt nok. Jeg tenker alltid sånn at vi skal gå for å vinne. Jeg har lyst til å vinne hver fotballkamp vi spiller, sier Solskjær.

Og selv med seier lørdag og en suveren ledelse i EM-gruppa vil ikke Solskjær begynne å glede seg til sluttspillet i Portugal neste sommer. Allerede om seks dager spiller Norge ny kvalikkamp hjemme mot Romania.

- Det er mange kamper igjen. Det er fortsatt fire lag som kjemper om å gå videre i gruppa, sier Solskjær.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media