Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Solskjær laget liste over mulige Molde-etterfølgere

Skal ha pekt ut trenerkandidater.

NY JOBB: Ole Gunnar Solskjær vant sin første kamp som manager for Cardiff City 2-1 over Newcastle på bortebane. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
NY JOBB: Ole Gunnar Solskjær vant sin første kamp som manager for Cardiff City 2-1 over Newcastle på bortebane. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

(Dagbladet): Molde har stått uten hovedtrener og store deler av støtteapparatet etter at Ole Gunnar Solskjær forlot klubben til fordel for Cardiff.

Mandag neste uke starter romsdølingene opp igjen med treninger etter ferien, foreløpig uten å ha funnet seg en ny trener.

Liste Én av de som skal ha hjulpet til i jakten på Solskjærs etterfølger er Solskjær selv, ifølge Romsdals Budstikke.

De skriver at Cardiff-manageren skal ha hjulpet klubben med å sette sammen en liste over aktuelle kandidater. Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen bekrefter at de har snakket med 40-åringen om nye trenere.

- Vi har diskutert tida etter Ole Gunnar med Ole Gunnar, sier han til Romsdals Budstikke.

Hareide er klar Nordstrand Jacobsen vil ikke si noe om hvem de har snakket om. Blant kandidatene som har blitt nevnt i media er tidligere Molde-trener Åge Hareide. Han innrømmer at det frister med et comeback i fotballmanesjen, men benekter at han har blitt tilbud jobben i Rosenes by.

- Vil du vurdere å takke ja hvis Molde henvender seg?

- Ja, det er jo klart. Det vil jeg, sier Hareide til Dagbladet.

Hareide har også vært koblet til trenerjobben i svenske Malmö, som har stått ledig helt siden Rikard Norling forsvant, og etter hvert endte opp i Bergen og Brann. En annen svenske, Andreas Alm, som er trener i AIK, skal ha takket nei til å snakke med Molde.

Også landslagets assistenttrener Tor Ole Skullerud er nevnt som en mulig Solskjær-erstatter.

SNAKKET SAMMEN: Ole Gunnar Solskjær (t.h.) og Tarje Nordstrand Jacobsen (t.v.) har snakket om mulige etterfølgere til førstnevnte. I midten står styreleder Øystein Neerland. Foto: Per Tormod Nilsen / NTB Scanpix
SNAKKET SAMMEN: Ole Gunnar Solskjær (t.h.) og Tarje Nordstrand Jacobsen (t.v.) har snakket om mulige etterfølgere til førstnevnte. I midten står styreleder Øystein Neerland. Foto: Per Tormod Nilsen / NTB Scanpix Vis mer