Solskjær ledet United-reservene i kamp

I gang med trenerjobben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Sporting Lisboa - Manchester United og sju andre Champions League-kamper direkte på live.dagbladet.no fra klokka 20.45.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær ledet reservelaget til United da de i dag spilte treningskamp mot akademi-spillere fra Sporting Lisboa.

Klubbenes A-lag møtes i Champions League-kamp i kveld, men også reservelagsspillere er med United til Portugal.

- Dette er en ideell tur for Ole for å være med og å prøve seg på trenerrollen, sier manager Alex Ferguson til klubbens hjemmeside.

Ikke fått jobbtittel

United har fortsatt ikke bestemt helt hvilken tittel Solskjær skal ha i klubbens støtteapparat, men det er klart at han skal samarbeide tett med nederlenderen Rene Meulensteen, som har ansvar for utviklingen av tekniske ferdigheter blant klubbens spillere.

Rett etter at Solskjær kunngjorde at han legger opp forrige måned, utfordret Ferguson ham på å ta et spesielt ansvar for spissene i klubben.

- Det var interessant, for så fort jeg sa til Ole at jeg gjerne ville ham inn for å jobbe med spissene, svarte han: «Det er ok, jeg har alle DVDene,» fortalte Ferguson til The Mirror.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer