Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær lekte seg på første trening med Cardiff

- Jeg elsker å snakke med spillerne.

CARDIFF/OSLO (Dagbladet): Kort etter pressekonferansen i Cardiff i morges ledet Ole Gunnar Solskjær sin første trening med sitt nye mannskap i Vale.

Nordmannen holdt et lite spillermøte før gjengen beveget seg ut på feltet i oppholdsværet i Wales, nå er fokus på morgendagens cupmøte med Newcastle.

Sistemann ut - Min prioritet nå er kampen, å få den ut av veien, så får vi sett hva vi trenger, sier Ole Gunnar Solskjær, som fikk mange spørsmål om eventuelle forsterkninger i januarvinduet, på dagens pressemøte.

Nordmannen var sistemann ut på Cardiff Citys treningsfelt i dag. På vei ut fikk han tilbud om å sitte på i en golfbil, men takket nei til det, og spaserte over gressmatta for å slå av en prat med lagets keepere som allerede var i gang med øvelser.

Det var lett og hyggelig stemning på treningsfeltet og Solskjær deltok i øvelsene sammen med de andre spillerne.

Elsker samtalene - Jeg liker å jobbe med unge, entusiastiske spillere. Gutter som vi har her, som jobber hardt og ønsker å imponere, i tillegg vil jeg gjøre mitt aller beste for å speide etter gode, unge spillere, sier Ole Gunnar Solskjær.

SNART KLARE FOR KAMP: Ole Gunnar Solskjær var sistemann ut av klubbhuset, takket nei til å sitte på i golfbilen ut på treningsfeltet og tok over økta.  Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
SNART KLARE FOR KAMP: Ole Gunnar Solskjær var sistemann ut av klubbhuset, takket nei til å sitte på i golfbilen ut på treningsfeltet og tok over økta. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

- Alle starter med blanke ark, og har alle muligheter til å imponere. Hver eneste dag nå kan de imponere meg og resten av trenerstaben, for vi kjenner dem ikke personlig fra før. Det er hovedmålet nå på vei inn, jeg kan snakke med spillerne og bli kjent med personligheten deres. De er i et høydepunkt i livet, spiller fotball i Premier League. Jeg elsker samtaler med spillerne for å lære om hvordan hodet deres fungerer, sier han.

I morgen venter første kamp.

DELTOK: Solskjær har fortsatt fotball i beina, i tillegg til i hodet. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
DELTOK: Solskjær har fortsatt fotball i beina, i tillegg til i hodet. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer