Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær lover underholdning

KOLSÅS (Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær spiller trolig spiss sammen med Tore Andre Flo på Ullevål i morgen. - Hvem jeg spiller sammen med er ikke så viktig. Det viktigste er at vi spiller en god landskamp og gir publikum underholdning, sier Solskjær til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Solskjær har bare startet én kamp for Manchester United i ligaen denne sesongen. Det var i 1-1 kampen borte mot Ipswich. Å motivere seg til landskamp mot Armenia er ikke noe problem for Solskjær.

- Det er alltid artig å spille landskamp. Jeg spiller ikke så mange kamper jeg vet du, sier Solskjær med et lurt smil.

Solskjær siste landskampmål kom på straffespark mot Slovakia i slutten av mai. Selv om det har blitt lite spilletid for United, er Solskjær ikke redd for formen.

- Formen er bra den og jeg gleder meg veldig. Nå skal vi vise at vi kan spille. Vi har vært inne i en litt negativ trend nå. Det viktigste er at vi spiller en god landskamp og gir publikum underholdning.

Solskjær kjenner 4-4-2-systemet godt fra Manchester United. Hvis Nils Johan Semb velger å starte med to spisser mot Armenia, blir trolig Tore Andre Flo spissmakker til Solskjær.

- Det er det samme hvem jeg spiller sammen med. Men jeg og Tore Andre har jo spilt sammen på U-landslaget så det er ikke helt ukjent. Jeg spilte også spiss sammen med Jan Åge (Fjørtoft) for fire-fem år siden, legger Solskjær til.

BALLARTIST: Lite matchtid på klubblaget gjør at Sunny er sulten på landslaget.